pondelok 27. marca 2017

O našom novom začiatku alebo...

... prečo sa Magic Cupcakes zmenil na Magické kapkejky, a prečo sa vám stále oplatí nás sledovať.
Mnohí z vás si určite už dávnejšie všimli, že naša aktivita na FB akosi utíchla ešte niekedy v máji 2015. Vôbec to však neznamenalo, že naše životy sú menej "kapkejkové" ako predtým... len sme hľadali cesty ako našu prácu zoficiálniť; napády a pokusy prichádzali a zasa odchádzali až sme to jedného dňa vzdali. No... zasa nie tak úplne, pretože sme si povedali, že tomu dáme ešte jednu, avšak úplne poslednú bodku, ktorá uzavrie náš celý, niekoľkoročný kapkejkový život. Skrátka - spíšeme všetky tie skvelé recepty, na ktoré sa tolkí pýtali, nafotíme k tomu fotografie a zviažeme to všetko do štýlovej knihy.



To sme však netušili, že týmto plánom sa kapitola neuzatvorí, ale naopak, otvoria sa úplne iné možnosti ... preto sme sa rozhodli s novým začiatkom nadviazať na starý koniec. Okej, znie to akosi kostrbato a melancholicky... ale lepšie konštatovanie aktuálneho stavu ma nenapadá.

Takže nadšenie pre cupcakes ostalo, názov je takmer ten istý, len tá naša slovenčina je skrátka ľubozvučnejšia, preto ten krásne poslovenčený, pôvodne anglický, názov ... no a toto všetko sme doplnili o nadšenie z pečenia tak vo všeobecnosti. Na pôvodnom blogu či FB sme tejto téme vyhradili len okrajové miesto, čo je podľa nás škoda, lebo sme plné elánu a nadšenia... Odteraz tak u nás nájdete nie len cupcakes, ale aj recepty na rôzne koláče, dezerty, skrátka "sladké veci". A áno, naozaj tušíte správne - na rad prídu aj nejaké tie receptíky na cupcakes.

Okrem toho by sme vás radi oboznamovali aj s bežnými či menej bežnými aktivitami, ktoré súvisia s pečením ... a možno aj s tými, ktoré tak úplne nesúvia, ale sú o nás, o mne (BB) a Polly. Zatiaľ ste si napr. na FB mohli všimnúť kurz pečenia cupcakes. (Ak ste sa ešte neprihlásili, odporúčam!;)) V pláne však máme aj rôzne festivaly v priebehu roka... a napokon ani také rodinné oslavy nie sú zlou príležitosťou na to, aby sa mohol človek podeliť so svojím nadšením pre pečenie.

Poslednou novinkou je novozaložený Instagram - magicke.kapkejky. Vrámci sociálnych sietí je to naše najobľúbenejšie médium. Ak chcete byť pravidelne informovaní o nových receptoch či zásobovaní sladkou inšpiráciou, určite nás sledujte.

Čo dodať na záver...budeme rady ak sa spolu s nami (opäť) vydáte na sladkú cestu, tentokrát  plnú rozkošného porcelánu, kávičkových posedení; budeme rady ak budete piecť spolu s nami, ak nám dáte na vedomie vaše názory, skúsenosti, spätnú väzbu...

BB a Polly

2 komentáre:

OBRÁTENÝ MANDARÍNKOVÝ KOLÁČ