pondelok 19. novembra 2018

HANGUKON a NIPPONFEST 2018 aj s Magickým Pečením


Keď sme dostali pozvanie ne festival ázijskej kultúry, neváhali sme ani sekundu a šli do toho. Dva ročníky, ktoré sme spríjemnili svojimi cupcakami, sme už zažili a vždy v nás s BB ostal nielen dobrý pocit zo skvelej atmosféry, ale tiež dojem, že s Hangukonom začínajú Vianoce xD, pretože zo skúsenosti už vieme, že s týmto festivalom prichádzajú aj prvé skutočne mrazivé dni. A nebolo to iné ani tento rok.
 Naša účasť sa tiež niesla v znamení autorského predaja našej kuchárskej knihy. Nekupovali ste mačku vo vreci, pretože ste si rovno mohli poochutnávať naše cupcaky, mafiny a v nedeľu som sa hecla a keďže pripravujeme druhú kuchárku, priniesla som s malou dušičkou karamelovú bábovku... ktorá zmizla ako prvá :). 
Nebudem to tu naťahovať, rovno iba „zopakujem“ zoznam – mandľové mini, citrónovo-makové cupcaky, kešu-banánové mafiny, arašidové cupcaky, mrkvové cupcaky, slivkovo-perníkové mafiny... atď atď, v nedeľu doobeda sme sa ledva rozložili a sladké bolo „rozobrané“. 

So susediacimi stánkami sme si vypestovali priateľské vzťahy (Porcelain Doll som aj vykúpila, čo si budeme hovoriť... ) a musím podotknúť, že náš stôl, umiestnený veľmi strategicky tak, že sme mali program na prízemí ako na dlani, nám umožnil patrične sa dovzdelávať v oblasti vlastného odievania, resp. BB aspoň zistila, prečo má tak zvláštne zošité rukávy na svojom pánskom kimone (muži si do nich schovávali zbrane) a doniesla v nich bagety :D, čomu sa hovorí „ženský upgrade“. 

Víkend ubehol ako voda, pretože keď sa niekto skvelo baví, vždy celá udalosť ubehne až príliš rýchlo... O to viac sa tešíme na ročník 2019, pravdepodobne už aj s knihou číslo 2.



Polly 
photo by: Peter Frank

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

OBRÁTENÝ MANDARÍNKOVÝ KOLÁČ